Tuesday Tip

Tijd voor een nieuwe Tuesday Tip…. dit keer een TE leuk (en vooral lekker) lunchtentje in Amsterdam; the Corner Bakery. Dit kleine tentje staat vooral bekend om zijn zoete specialiteiten; de milkshakes met marshmallows en donuts zijn een waar begrip geworden. Een heuse caloriebom, maar oh zo lekker. Daarnaast hebben ze ook heerlijke sandwiches en andere lekkernijen.

IMG_0874

Een tijdje geleden besloot ik samen met vriendin Suzanne dit tentje uit te proberen. We reserveerden via Facebook Messenger (Bellen is niet mogelijk) en hadden een leuk plekje. Het tentje is wel erg klein en vol, maar dat mocht de pret niet drukken. Sfeervol en gezellig is het wel! The Corner Bakery zit op loopafstand vanaf het Museumplein.

IMG_0873corner-bakery1

De lunch was heerlijk! Het is bijna lastig kiezen tussen al die lekkere dingen. De Milkshake MOET je echt proeven en is natuurlijk ook nog eens helemaal Instagram-waardig. Daarnaast hebben ze genoeg ander lekkers op de kaart staan; croissants, fruit bowls, pancakes, salades en heerlijke broodjes. Ook de sapjes zijn te lekker. Binnenkort in Amsterdam? Ga zeker even langs voor een fijne tussenstop tijdens het shoppen.

Schermafbeelding-2017-05-17-om-17.33.14-e1495035282494

The Corner Bakery

Waar: Johannes Vermeerstraat 40, Amsterdam
Open: Ma t/m don van 8.00 – 16.00 uur en zaterdag en zondag van 8.00 – 17.00 uur