Interieurstyling

In 2015 ben ik afgestudeerd als interieur- en eventstyliste. Ik heb hierbij ervaring opgedaan bij verschillende woonwinkels (zoals Kokon en de Woonfabriek) en ben veel bezig geweest met adviseren en stylen bij vrienden en bekenden.

Mijn stijl is basic met een spannende twist. Ik vind balans en harmonie heel belangrijk, het
plaatje moet kloppen. Ik vind het leuk om buiten mijn comfort zone te werken, en sta open voor andere stijlen.

Ben je op zoek naar advies of hulp? Stuur dan vrijblijvend een mailtje via pillowsandpie@gmail.com

 

 

dsc_0165

 

13903241_10154469492566694_7820830079619912782_n

 

_________________________________________________

Voor een mooie designwinkel in Bussum werd ik gevraagd mee te denken over een nieuw interieur en uitstraling. Het is een oud pand in het oude centrum van Bussum met prachtige authentieke eyecatchers zoals de balken in het plafond, de hoge wanden en een oude schouw. Er worden vooral design meubels verkocht. Denk hierbij aan de merken Zuiver, Fest Amsterdam, OX Denmarq en Cartelliving. De wens van de opdrachtgevers was hip, stoer en overzichtelijk.

Na het zien van het mooie pand, had ik gelijk genoeg inspiratie en ideeën. Ik ging voor een mix van stoer met subtiele pastellen. De basis is grijs en sober van kleur, maar wordt opgehaald door hier en daar een mint of lichtroze accent. De zwarte belijning speelt een belangrijke rol. Dit maakt het spannend en dynamisch. Het geheel wordt weer levendig gemaakt door een houten tafel met bruin lederen stoelen. Voor de indeling koos ik om het praktische te combineren met gezellig. Het is een vierkante ruimte, die ik wilde doorbreken door een grote tafel neer te zetten waaraan mensen een kopje koffie kunnen drinken en nog eens rustig kunnen nadenken over/bespreken van hun aankoop. Verder wilde ik werken met de hoogte van het pand. Veel planken waarop producten kunnen worden uitgestald en grote haken aan de muur om de diverse tapijten op te presenteren.

Hieronder mijn plan voor deze winkel:

OB-moodboard1

OB-Plattegrond

Binnenkort zal het plan worden uitgevoerd!

Nieuwsgierig? Blijf op de hoogte van Pillows & Pie of neem een kijkje bij Design Wonen in Bussum!