Shop shop shop

Sinds ons kleintje geboren is, weten wij de leukste webshops en winkeltjes wel te vinden. Vooral via Instagram ontdek ik zoveel leuke pareltjes! Sommigen zijn TE leuk om niet te delen. Daarom hieronder wat shops die ik jullie niet wil onthouden;

MINIMIXI (www.minimixi.nl)

09d7acc04a36507eb27cdf0fcb393de763a13f3d

Deze webshop verkoopt kleding, te leuke slofjes en mooi speelgoed. Het aanbod is niet heel groot, maar wat ze hebben is echt mooi! Zeker een kijkje nemen waard.

STORY OF DAYDREAMS (www.storyofdaydreams.com)

Schermafbeelding 2018-10-04 om 09.47.47

Wat veel leuke dingen verkoopt deze shop! Prachtige draagdoeken, mooie interieuraccessoires, speelgoed, kekke schoentjes en te leuke kleding. Ze hebben ook een winkel in Laren, heel leuk om eens te bezoeken!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *