Favourites bij Flavourites

Hippe, creatieve mensen, een overdosis inspiratie en te gekke spullen. Afgelopen weekend was het weer zover; Flavourites Live! 133 webshops hebben drie dagen lang hun webwinkel omgetoverd tot een pop-up store in de Kromhouthal in Amsterdam. Veel mooie stands, de nieuwste trends en spulletjes, creatieve workshops, een hilarische fotobus en heerlijke en healthy lunchpakketten. Lees verder voor de highlights van de dag.

flavourites-live-2016-voorproefje-9

Zaterdagochtend 10.00 uur.. Studiegenootje en vriendinnetje Linda en ik hebben afgesproken voor de ingang en het is al enorm druk. Rijen vrouwen staan voor de ingang te wachten (In de enorme regen- en hagelbui. Wat een heerlijke dag voor een dagje beurs) tot ze naar binnen kunnen. Eenmaal binnen zien we al gelijk veel moois; we besluiten meerdere rondjes te lopen; eerst inspireren, en later inslaan. šŸ˜‰ Tussendoor natuurlijk heerlijk lunchen en vooral heel veel bijkletsen en ideeĆ«n uitwisselen.

 

Wat opvalt zijn de prachtige stands. De kleine kraampjes zijn echt omgebouwd tot creatieve ruimtes waarin de producten goed tot hun recht komen. Met allebei een etaleuse-certificaat op zak kijken we onze ogen uit. Veel stands bieden nog leuke extraatjes zoals winacties of het maken van een leuke foto.

flavourites-live-2016-voorproefje-23

Qua assortiment zijn er veel nieuwe, leuke producten. Veel zwart-wit, basicĀ tinten, en planten en natuur. De populaire wandrekken zagen we in meerdere stands.

 

 

In het restaurant hebben we lekker genoten van een healthy lunch, gemaakt door Catering van het Land. Zij stelden 3 lunchboxen samen; ‘Reload’, ‘Miss Detox’ en ‘PInk Lady’. Heerlijke biologische maaltijden; leuk en slim! Daarnaast verzorgden zij fijne broodjes, flammkuchen en taartjes.

terugblik-viii_1

15192657_10154852786091694_4537278215271323965_n

Niet alleen kun je bij Flavourites Live kopen en kletsen met de ondernemers, ook waren er diverse creatieve workshops te volgen. Achter in de zaal richtte het Papieratelier een ‘Happy makers’ hoek in. Ook een fijne knutselplek werd gecreĆ«erd door Brainy Days. In de Meet&Create bar kon je je eigen designstuk maken. Een leuke armband, stoere sleutelhanger of een hippe plantenhanger en alles volgens de laatste trends. Helaas liet de drukte het niet toe zelf deel te nemen, maar we zijn zeker geĆÆnspireerd om thuis aan de slag te gaan.

terugblik-ix_1

Een heerlijke dag, veel ideeƫn en allebei een flinke tas gevuld met fijne spulletjes, gingen we happy weer naar huis.

Ook benieuwd geworden? FlavouritesĀ bestaat volgend 10 jaar en om dat te vieren organiseert zij een extra editie! Op 20 en 21 Mei kun je heerlijk shoppen in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Tot dan! šŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *